Hvem er vi

Velkommen til          Hundens Pleje Og Træning

Hpot.dk


Pia Jensen


Mit første rigtige hundeliv startede i 1973, hvor vi fik vores første hund Vimmer en rigtig god blanding inden for dørene. Den gang lærte jeg min hund en masse ting og vi havde et godt og trygt liv sammen. Siden har jeg haft Rossie en Springer Spaniel som jeg selv trænede og vi fik nogle gode år. Efter ham fik jeg min Schæfer Tarzan i 1991. Da han var en klog hund trænede jeg lydighed med ham og i 1997-1999 var jeg med i beredskabstjenesten hvor jeg trænede redningshunde 


Så fik jeg Charlie i 2007 hvor jeg startede med at gå til hvalpe-træning og blev så bidt af det, jeg startede som hjælpetræner i 2007 og tog træneruddannelsen til lydigheds- og agilityinstruktør gennem DGI 2008. Jeg har arbejdet på konkurrence plan i lydighed, rally, ringtræning udstilling frem til 2012. Jeg træner meget tricks, agility, svømning, miljø og adfærdstræning samt massage for hunde. Jeg har som sagt været træner siden 2008 hvor jeg har forskellige hold lige fra hvalpe til LP3. I 2012 havde jeg behov for at udvikle mig så jeg kunne blive en bedre træner og hundefører, jeg har derfor arbejdet meget med klikkertræning, miljøtræning, adfærdstræning, hundesprog og  motivation som er en utrolig spændende verden. 2014 besluttet jeg mig for at tage Canis klikkertræner uddannelse.  Min træningsform i dag er positiv træning og hundeejerens personlige behov.  Det er vigtigt for mig at bidrage med den læring jeg har så vi kan få nogle gode hunde og hundeejer i vores samfund, derfor er jeg også medstifter af Hpot.dk.


Tommy Jensen


Har haft hund som barn, men dengang havde vi hund på en anden måde end i dag, og som barn var det - i hvert fald for mig – blot en putte nusseven. Det med at gå ture og træne hunden, var forældrenes job. I 1986-1989 trænet jeg i hjemmeværnet hundetjenesten,  1995-1997 var jeg figurant i kreds 62, og der trænede jeg med min egen Schæfer, jeg var i beredningstjenesten  hundetjeneste fra 1997-1999 hvor jeg trænede min hund. I 1999 mistede vi vores hund og jeg havde behov for at holde en pause. 

I 2007 fik vi Charlie og så gik det stærkt. Vi begyndte til hvalpetræning jeg blev igen bidt af det med at træne på konkurrenceplan i 2009 fik Charlie lov til at blive far og så fik vi vores 2. hund. Charlie og Junior , 2  Border collier og dejlige hunde at arbejde med, Charlie var med til DM i 2012 og blev nr. 14 i lydighed. 2010 startet jeg som hjælpetræner og 2013 tog jeg på træneruddannelsen til lydigheds- og agilityinstruktør gennem DGI, jeg har altid været meget søgende efter det bedste indenfor det jeg arbejder med og det skulle ikke være nogen udtagelse her, jeg begynde i 2012 at studere Canis klikkertræning. Jeg fik hurtigt øjnene op for noget som var helt utroligt, dagligdages pædagogiske, adfærdsanalyse og miljøarbejde. Jeg måtte derfor vide noget mere og har i 2014 taget klikkertræner uddannelsen. Jeg er i dag medstifter af Hpot.dk Grundformålet med at lave hjemmesiden er at fremme interessen for positiv træning som er vejen frem, vi skal arbejde med hunden og hundeejerens familie.


Vores målsætning er at skabe de bedste rammer for hunden og lære hundens familie hvorfor hunde og børn skal behandles ens, hunden er et dyr som vi er og har en gennemsnitsintelligens på et 3 årig barn. Vi skal lære af hunden på samme niveau som den skal lære vores ønsker.