Grundregler for Treibball

Grundlæggende regler for alle klasser i Sverige


Dette angiver de regler, der er nødvendige for at afholde en konkurrence. At træne behøver ikke være mere end én bold og ev. klikkertræning / godbid.


Hvad der er behov derefter til løbet? Kort sagt: en flad overflade, et mål, der kan markeres med to poler, træningsbold og muligvis en hyrde personale.


Banemål: at være mindst 30 meter lang og 15 m bred, men kan være op til 50 m lang og 25 m bred. Alle overflader, der tillader hunden til sikkert skubbe bolden i nettet er godkendt. Som eksempler på egnede substrater indbefatter græs, grus, gulve, asfalt eller sne. Hvis du ønsker at forberede sig på at konkurrere i eksemplet. Tyskland kun som gyldige, grus og græs. I Sverige, hvor det ofte er dårligt vejr kunne en indendørs hal være den ultimative løsning.


Formål: hvis du har adgang til en håndbold, kan du bruge det, men ellers er det nok at have to poler er 2m høj, og de er i samme afstand som håndbold mål poler, dvs. 3M. Reglerne kræver handleren ophold inden for en arms længde fra én målstang og du kan for at gøre det lettere for både hundefører og dommer, markere afstanden med en cirkel omkring målstang.


Træningsbold: de "ekstraordinære størrelse" kan varieres i forhold til størrelsen af ​​hunden. Det vigtigste er, at boldene af samme vogne er lige. Alle farver er accepteret, men du kan igen gøre det lettere slæden ved at have en anden farve, er bolden hvor holdet forventes at starte med.


 


Hyrdestav: En traditionel hyrde personale er fint, men ellers kan du have en stang, der er 1,5 m høje og any'll have noget at holde i den ene ende, til føreren ikke vil risikere at miste stangen under konkurrencen. Det er også til at konkurrere uden hyrde personale.